Navisworks trainingen

Navisworks

Navisworks is een digitale bouwplaats waarin alle gewenste 2D en 3D modellen kunnen worden samengebracht in één werkbare omgeving. Alle bestandsformaten, ook niet-Autodesk extenties, kunnen worden ingelezen in Navisworks. 

Navisworks is uitermate geschikt om zware Inventor samenstellingen en Revit modellen samen te brengen tot één geheel, in dezelfde omgeving. Op basis van coördinaten kunnen verschillende 2D en 3D modellen binnen dezelfde omgeving worden samengebracht. Modellen komen dus letterlijk over elkaar heen te liggen. Vervolgens kan men navigeren door het complete ontwerp. Op deze manier kan men tijdens een overleg of vergadering door het model lopen om zowel het ontwerp als de mogelijke conflicten te bespreken.

Naast het maken van animaties en visualisaties is het ook mogelijk om een planning te simuleren in 4D. Resultaat is een animatie, waarbij het gebouwmodel stap voor stap in 3D wordt opgebouwd volgens de planning. Op deze manier is de planning voor iedereen duidelijk en heel inzichtelijk.

Onze Navisworks cursussen