Deze MKB subsidie kan oplopen tot 50% met een bedrag, dat per aangevraagde activiteit varieert, tussen € 500, - en € 2500, -. De provincie Friesland ondersteunt hiermee actuele ondernemersthema's op het gebied van vergroting van de circulaire economie, verbetering van de vitaliteit van de medewerkers of het digitaliseren van de organisatie.

Voucherregeling nu ook voor personeel!

Ondernemers kunnen tot 31 december 2020 een aanvraag indienen voor de MKB-Voucherregeling. De voucherregeling kan ingezet worden voor het omscholen of bijscholen van medewerkers gericht op het versterken of vergroten van de inzetbaarheid van deze medewerkers binnen de organisatie.

Op deze manier worden ondernemers gestimuleerd om juist nu in tijden van de Coronacrisis te investeren in het eigen personeel. 

Volg een CAM of BIM cursus bij Cadix

Cadix biedt een breed assortiment aan CAD en BIM cursussen die (deels) vergoed worden door de MKB-Voucherregeling. Denk bijvoorbeeld aan:

Hoe vaak kunt u een aanvraag indienen?

In totaal kunt u twee keer een subsidie ontvangen voor de Voucherregeling MKB Fryslân 2021-2023. Heeft u bijvoorbeeld in 2021 subsidie ontvangen? Dan kunt u in 2022 nog één aanvraag indienen.

Lees meer

Ik heb interesse in deze subsidie!

Wilt u in aanmerking komen voor deze subsidie? Vul dan onderstaand formulier in. Er wordt binnen twee werkdagen contact met u opgenomen.

Harold Kramer
Harold Kramer, Accountmanager

Heeft u vragen over de Voucherregeling MKB Fryslân?

Neem gerust contact met mij op!