Revit cursus in Friesland | Cadix

Revit Friesland

Trainingen in Revit Friesland

Cadix biedt vele CAD cursussen aan, waaronder diverse Autodesk Revit trainingen. Wij verzorgen deze Revit cursussen voor onder andere architecten, aannemers, ontwerpers en bouwkundig tekenaars. Met het 3D softwarepakket Revit loopt u het gehele ontwerpproces door met één en hetzelfde gebouwmodel. U zet uw ideeën om in een massastudie, maak van een massastudie een voorlopig ontwerp en werk het ontwerp uit tot werktekeningen, details en fotorealistische visualisaties.

Welke Revit trainingen kan ik volgen in Friesland?

Voor ieder type gebruiker is er bij Cadix in Drachten (Friesland) de juiste cursus beschikbaar. U kunt namelijk op verschillende niveaus werken aan uw vaardigheden op het gebied van CAD. Wij bieden CAD trainingen voor zowel beginners voor als voor professionals. Bekijk ons aanbod aan Revit cursussen of neem contact op met ons. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Trainingslocatie in Friesland

Cadix beschikt in Friesland over een uitstekende gefaciliteerde trainingsruimte. Onze locatie in Drachten is gemakkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Tijdens de Revit training maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Adres Drachten

Amperelaan 1c
9207 AM
Drachten

Routebeschrijving