Vind uw CAD training in Noord-Holland | Cadix

Noord-Holland

Trainingen in Noord-Holland

Een CAD training in Noord-Holland volgen? Dat kan! Cadix biedt de beste CAD trainingen aan in Noord-Holland. In kunt u zowel in Zaandam (dichtbij Amsterdam), als in Alkmaar onze cursussen volgen. U kunt op verschillende niveaus werken aan uw vaardigheden op het gebied van CAD, want wij bieden CAD trainingen zowel voor beginners voor als voor professionals. Bekijk ons aanbod van trainingen in Noord-Holland!

Diverse CAD trainingen

Wij verzorgen een breed scala aan CAD trainingen in Noord-Holland. Wij bieden alle opleidingen en trainingen van Autodesk voor de bouw, werktuigbouw en de civiele techniek. Denk bijvoorbeeld aan een Basiscursus AutoCAD, een Revit training voor gevorderden of een Inventor Module: Sheet Metal.

Trainingslocatie in Noord-Holland

Cadix beschikt in Noord-Holland over uitstekende gefaciliteerde trainingsruimtes. Onze locaties in Alkmaar en Amsterdam zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Tijdens de CAD training maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Heeft u vragen over een CAD cursus in Noord-Holland?

Stel ze gerust. Bel naar 088 2600 800 of mail naar info@cadix.nl.

Trainingslocatie Alkmaar

Jan Ligthartstraat 1
1817 MR
Alkmaar

Routebeschrijving

Trainingslocatie Amsterdam

Vincent van Goghweg 85
1506 JB
Zaandam

Routebeschrijving

Op onze trainingslocaties Noord-Holland kunt u de volgende CAD trainingen volgen: