Cursusinformatie

Na het volgen van deze cursus heeft u de basisvaardigenheden van de Construction Cloud onder de knie.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is interessant voor iedereen die kennis wil maken met de Construction Cloud van Autodesk.

Wat leert u tijdens de cursus?

Tijdens de ééndaagse cursus wordt er een overzicht gegeven van de mogelijkheden van de Construction Cloud. Het werkproces met Construction Cloud wordt uitgebreid behandeld en u maakt kennis met de verschillende tools zoals Docs, BIM Collaborate, Build en TakeOff.

Welke onderwerpen worden er tijdens deze cursus behandeld?

Tijdens de cursus Construction Cloud behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Algemene introductie en werkwijze Construction Cloud
  • Navigeren door de Construction Cloud
  • Uploaden van modellen
  • Opmerkingen en Issues
  • Versiebeheer
  • Rechten 
  • Daarnaast is er ruimte om zelf vragen in te brengen 

Heeft u (bedrijfs-)specifieke wensen voor wat betreft het werken met Construction Cloud dan overleggen we deze graag vooraf met u, zodat de trainer hier ook op in kan gaan tijdens de training. 

Faciliteiten

U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Inschrijven cursus