Cursusinformatie

Uw persoonlijke situatie en leerbehoefte

De CAD trainingsdag wordt speciaal voor u opgezet. Onze productspecialist zal gedurende deze dag ingaan op uw persoonlijke situatie en leerbehoefte. Wij zullen voorafgaand aan de één op één training contact met u opnemen voor het afstemmen van de trainingsinhoud. Op deze manier kan het maximale uit de cursus gehaald worden.  

Waarom één-op-één training?

De aanpak en leermethode die de productspecialist gebruikt zijn volledig afgestemd op uw leerdoelen en leerstijl. En zo leert altijd op een manier die bij u past. Daarbij is de CAD training zeer praktijkgericht, omdat de inhoud is afgestemd op uw huidige (werk)situatie. U leert alleen datgene wat u nodig heeft.  

Faciliteiten

Voor de CAD en BIM cursussen beschikken wij in heel Nederland over uitstekende gefaciliteerde trainingslocaties. Tijdens de cursus maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden. Het is ook mogelijk dat onze productspecialist bij u langskomt op locatie.

Liever online?

Indien wenselijk kan de training ook plaatsvinden via Virtual Classroom. In dit geval neemt u vanaf thuis, de eigen werkplek of waar u maar wilt deel aan de training. Voorafgaand aan de cursus ontvangt u een mail met daarin de inloggegevens voor ons digitale klaslokaal.

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy

Voor de meeste CAD en BIM trainingen krijgt u bij ons één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Inschrijven cursus