Cursusinformatie

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?

In deze Revit Structure cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Revit inzetten voor civiele vraagstukken
  • Instellen van coördinaten, Project North en True North
  • Modelleren van bijvoorbeeld, tunnels, sluizen, havens, kadermuren, et cetera
  • Bruggen modelleren met “standaard” Revit
  • Revit model uitwisselen met andere software, zoals Navisworks, AutoCAD en AutoCAD Civil 3D
  • Samenstellen van tekeningen (Analoog en digital)
     

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?

Voor deze cursus dient u kennis van Revit Structure te hebben op het niveau van de Revit Structure Basiscursus. Daarnaast is het wenselijk om één á twee maanden projectervaring te hebben in het werken met Revit Structure.

Cursusmaterialen en faciliteiten

U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen, of wanneer u de cursus via Virtual Classroom volgt, dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Groepsgrootte

U kunt deze cursus individueel of met uw eigen groep boeken. Er geldt een doorgangsgarantie bij minimaal vier deelnemers in totaal.

Inschrijven cursus