Gratis webinar ‘Inventor module: Tube & Pipe’

Webinar Tube & Pipe

Webinar: Toepassen nieuwe Inventor features in de module Tube & Pipe

Tube & Pipe is een geautomatiseerde tool binnen Inventor om snel en éénvoudig leidingwerk te maken. De Tube & Pipe module bestaat al erg lang, maar met de komst van jaarlijkse nieuwe features binnen Inventor zijn er óók nieuwe mogelijkheden ontstaan voor het maken van leidingwerk. Tijdens de gratis webinar op 23 januari aanstaande demonstreert Inventor specialist Wim Meijer hoe nieuwe Inventor features gebruikt kunnen worden binnen de vertrouwde Tube & Pipe module.

Gratis webinar ‘Inventor module: Tube & Pipe’

Op woensdag 23 januari verzorgen wij om 11:00 uur een gratis webinar ‘Toepassen nieuwe Inventor features in de module Tube & Pipe’. Onze Inventor specialist Wim Meijer laat u tijdens de webinar zien hoe leidingen gemaakt kunnen worden binnen de nieuwste Inventor versie (2019).

De webinar duurt ca. 30 minuten, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen. Let op: voor het volgen van deze webinar is basiskennis van Inventor vereist. Voorkennis van Tube & Pipe is niet nodig. Werkt u al wel met Tube & Pipe? Ook dan is onze webinar interessant.

Webinar gemist?

Heeft u de webinar gemist? Geen probleem. Bekijk het hieronder terug.

Webinar: Toepassen nieuwe Inventor features in de module Tube & Pipe

Webinar: Toepassen nieuwe Inventor features in de module Tube & Pipe

Wat is Tube & Pipe?

De Tube & Pipe add-in voor Autodesk Inventor is een hulpmiddel voor het maken van complete buis- en leidingsystemen. Met deze invoegtoepassing kunnen Inventor gebruikers eenvoudig rechte buizen, flexibele slangen en gebogen buizensystemen toevoegen aan een mechanische constructie.

Tube & Pipe is geschikt voor apparaten, constructies en machines met beperkte omvang. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de leidingen die nodig zijn om een bepaald apparaat te laten werken.

Welke onderwerpen worden behandeld tijdens de webinar?

Gedurende de webinar komen de volgende aspecten aan bod:

  • Automatische routes genereren.
  • Routes maken a.d.h.v. een 3D master schets.
  • Het maken van rechte buizen, flexibele slangen en gebogen buizen.
  • Genereren van standaard onderdelen.
  • Publiceren van eigen content in de bibliotheek.
  • Het maken van Tube & Pipe styles.
  • Documenteren met stuklijst.

Voor wie is de webinar bedoeld?

De webinar ‘Inventor Module: Tube & Pipe’ is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van leidingwerk binnen Inventor.