Webinar: Ontdek de mogelijkheden van Solibri Model Viewer

Webinar Solibri Model Viewer

Webinar: Ontdek de mogelijkheden van Solibri Model Viewer

Veel gebouwen en constructies worden tegenwoordig in 3D gemodelleerd. Werkt u ook in 3D en wilt u modellen kunnen bekijken en kunnen reageren op foutrapporten die gemaakt zijn met Solibri Model Checker? Gebruik dan de gratis software Solibri Model Viewer. Met Solibri Model Viewer verkrijgt u inzicht in een model en kunt u de resultaten van modelchecking bekijken.

Gratis webinar ‘Ontdek de mogelijkheden van Solibri Model Viewer’

Op donderdag 7 februari verzorgen wij om 15:00 uur een gratis webinar ‘Ontdek de mogelijkheden van Solibri Model Viewer’. Onze Solibri specialist Bert van der Hoeven laat u tijdens deze webinar zien hoe u binnen Solibri Model Viewer kunt navigeren door een model, hoe u onderdelen van een 3D model op verschillende manieren zichtbaar kunt maken en hoe u kunt reageren op rapporten met clashes.

De webinar duurt ca. 20 minuten, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen. Voor deelname aan deze webinar is geen voorkennis nodig van Solibri Model Viewer. Enige basiskennis van BIM is echter gewenst.

Schrijf u nu in voor de webinar!

Welke onderwerpen worden behandeld tijdens de webinar?

Gedurende de webinar komen de volgende aspecten aan bod:

  • Belang van een juiste export volgens BIM basis ILS
  • Selecties maken op basis van de Nl-Sfb classificatie, een Level en een Type
  • Verschillende manieren van navigeren door het model
  • Maken van snede’s door een model
  • Maken van een snapshot en het maken van opmerkingen
  • Meten in een model
  • Bekijken en reageren op clashrapporten

Voor wie is de webinar bedoeld?

De webinar ‘Ontdek de mogelijkheden van Solibri Model Viewer’ is bedoeld voor iedereen die inzicht in een 3D model wil krijgen met behulp van Solibri en/of moet kunnen reageren op fouten in een model gemaakt met Solibri Model Checker.