Webinar: Slimme samenstellingen maken met iLogic

Webinar iLogic samenstellingen

Webinar: Slimme samenstellingen maken met iLogic

Wilt u uw Inventor ontwerpen automatiseren en naar een hoger niveau brengen? Maak dan gebruik van Ilogic. Door gebruik te maken van iLogic, een programmeer omgeving binnen Inventor, wordt veel tijd bespaard en kunnen fouten worden geminimaliseerd. Met iLogic genereert u namelijk op vrij eenvoudige wijze varianten van parts en samenstellingen die gemaakt zijn met Inventor. Wilt u weten hoe u met iLogic samenstellingen slimmer maakt? Volg dan onze gratis webinar.

Gratis webinar: Slimme samenstellingen maken met iLogic

Op woensdag 10 april verzorgen wij om 11:00 uur een gratis webinar ‘Slimme samenstellingen maken met iLogic '. Tijdens deze webinar leert u hoe u een samenstelling (assembly) "slimmer" maakt met iLogic. Ook behandeld onze Inventor specialist Mechiel van Valen een aantal belangrijke aandachtspunten waarmee u rekening moet houden tijdens het programmeren met iLogic.

Voor het volgen van deze webinar is basiskennis van Inventor gewenst. Ilogic is een programmeertaal op basis van Visual Basic, maar u hoeft voor deze webinar geen programmeertaal te kennen.

De webinar duurt ca. 30 minuten, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen.

Schrijf u nu in voor de webinar!

Wat is iLogic?

iLogic is de programmeertool van Inventor die gericht is op engineers die geen programmeur zijn of willen worden, maar die wel processen willen automatiseren. Met iLogic is het mogelijk modellen ‘intelligenter’ te maken en processen te automatiseren.

Welke onderwerpen worden behandeld tijdens de webinar?

Gedurende de webinar komen de volgende aspecten aan bod:

  • Werken met variabelen
  • Onderdelen met elkaar linken
  • Begrenzingen toepassen in de assembly
  • Messagebox gebruiken

Voor wie is de webinar bedoeld?

Ilogic is interessant voor bedrijven die hun Inventor samenstellingen willen automatiseren of naar een hoger niveau willen brengen.