Webinar BIM 360 Design - Samenwerken in de cloud

Webinar BIM 360 Design

Webinar BIM 360 Design - Samenwerken in de cloud

Bedrijven werken steeds vaker samen aan hetzelfde bouwwerk middels een BIM model. Voor snelle en efficiënte uitwisseling van data is een gestructureerde en gecentraliseerde manier van uitwisseling gewenst. Maar ook het overal hebben van overzicht, documentenbeheer en toegangsbeheer is tegenwoordig zeer wenselijk. Hoe kan BIM360 Design hierin bijdragen?

Gratis webinar: BIM 360 Design - Cloud collaboration

Op woensdag 12 december verzorgen wij om 11:00 uur en 15:00 uur een gratis webinar ‘BIM360 Design - samenwerken in de cloud’. Gedurende deze webinar demonstreert onze Revit specialist Guido Tits de functies van BIM360 Design en vertelt hij hoe u dit in uw werkproces kunt inzetten om efficiënter samen te werken.

De webinar duurt ca. 30 minuten, waarna er gelegenheid is om vragen te stellen.

Webinar gemist? Bekijk de webinar hier terug: 

Webinar BIM 360 Design

Webinar BIM 360 Design

Wat is BIM 360 Design?

Met BIM 360 Design kunt u in een online omgeving projectdata delen met verschillende partijen. Projectleden kunnen modellen direct vanuit de cloud op hun eigen werkplek bewerken. Hiermee is aangepaste informatie direct beschikbaar voor andere projectleden, wat de samenwerking zeer efficiënt maakt.

De mappenstructuur binnen BIM 360 Design kan per project worden ingericht. Vervolgens kan op mapniveau de rechten per projectlid worden bepaald. Documenten kunnen vanaf verschillende devices vanuit de cloud geopend worden en zijn hiermee altijd inzichtelijk. Ook is het in de cloud omgeving mogelijk op- en aanmerkingen te plaatsen bij gemodelleerde onderdelen. Tot slot kan door het projectteam bepaald worden welke stand en views inzichtelijk zijn in de cloud.

Welke onderwerpen worden behandeld tijdens de webinar?

Gedurende de webinar komen de volgende aspecten aan bod:

  • Introductie BIM 360 Design
  • Projectteams en individuele rechten
  • Bestandsformaten
  • Modellen delen
  • Collaboration via de cloud
  • Aansturen inzichtelijkheid van data
  • Licenties

Voor wie is de webinar bedoeld?

Deze webinar is interessant voor partijen die zowel in- als extern samenwerken met BIM modellen en projectinformatie willen delen en inzichtelijk willen maken.