Autodesk e-learning cursussen

Autodesk e-learning cursussen

Autodesk e-learning cursussen

Cadix is Country Reseller van CADLearning voor Nederland en heeft hiermee het exclusieve recht om e-learning content aan te bieden. Autodesk CAD trainingen zijn nu dus óók volledig online te volgen. Met onze e-learning mogelijkheden heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot het studiemateriaal. U leert in uw eigen tempo, u kunt zelf bepalen hoeveel tijd u aan een onderwerp besteedt en het leermateriaal kan eenvoudig in ‘brokjes’ worden verdeeld, waardoor u de stof beter naar eigen behoefte kunt opnemen. Ook is het mogelijk dat u alleen datgene leert waar u behoefte aan heeft.

Boekt u een e-learning cursus dan krijgt u één jaar lang toegang tot de cursus. Ook beschikt u vanaf dat moment tot het cursusmateriaal van alle andere beschikbare Autodesk e-learning cursussen, zodat u ook de mogelijkheid heeft uw kennis verder uit te breiden.

De voordelen van e-learning:

  • Leer in uw eigen tempo.
  • Leer op het tijdstip dat u het beste uitkomt.
  • Deel de stof op in kleine ‘brokken’.
  • Behandel alleen onderwerpen die voor u van toepassing zijn.
  • Gebruik de e-learning cursus als naslagwerk.

Introductievideo e-learning

Introductievideo e-learning

Voor beginners én gevorderden!

De e-learning cursussen zijn geschikt voor zowel beginnende Autodesk gebruikers evenals ervaren gebruikers. Beginnende CAD engineers en modelleurs adviseren wij echter om onze e-learning cursussen te combineren met een klassikale training.

Méér dan 50 e-learning cursussen!

Hieronder ziet u een greep uit het aanbod van méér dan 50 Autodesk e-learning cursussen. Staat uw gewenste e-learning cursus er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Het complete e-learning aanbod is te vinden op www.cadlearning.com. 

Waaruit bestaat de e-learning cursus?

De e-learning cursus bevat video’s, afbeeldingen, oefenopdrachten, geluidopnames en tips & tricks. Ook biedt de e-learning cursus een plug-in aan welke u kunt openen in uw CAD software. Tijdens het werken in de software geeft de e-learning tool aan welke modules uit de training aansluiten bij uw handelingen. Zo leert u dus precies hetgeen wat u nodig heeft!

Om een e-learning cursus succesvol te kunnen afronden is het belangrijk te beschikken over goede motivatie en doorzettingsvermogen. De gehele cursus is Engelstalig, waardoor goede beheersing van de Engelse taal ook nodig is. 

Leer waar en wanneer het u uitkomt!