AutoCAD Civil 3D trainingen

AutoCAD Civil 3D

Het pakket AutoCAD Civil 3D helpt u om sneller hoogwaardige transport-, nieuwbouw- en milieuprojecten te leveren. U kunt met AutoCAD Civil 3D uw prestaties optimaliseren voordat de schep in de grond gaat. Civil 3D is ook een pakket dat aansluit op de Building Information Modeling (BIM)-oplossing voor civiele techniek. Het helpt tekenaars en engineers sneller doorberekende ontwerpen te leveren. In een training AutoCAD Civil 3D leert u om te gaan met het pakket.

Het softwarepakket voor de civiele markt

De software wordt gebruik in de civiele markt. Tijdens ieder facet van een project is er binnen AutoCAD Civil 3D een handzame functie te vinden. Of het nu gaat om de verwerking van landmeetkundige inwinningen, over het ontwerp van straten en snelwegen, of over rioleringen, glasvezelnetwerken, taluds en andere volumeobjecten (bouwputten, dijken en dergelijke).

 

Ontwerpprestaties optimaliseren

Met AutoCAD Civil 3D onderzoekt u ontwerpideeën en analyseert u problemen zodat u de prestatie kunt optimaliseren vóórdat de projecten worden gebouwd. Breid de Civil 3D modelgegevens uit zodat u een geospatiale analyse van overtollig regenwater kunt maken, afnamehoeveelheden kunt genereren en geautomatiseerde ondersteuning kunt krijgen tijdens de bouw. AutoCAD Civil 3D biedt de BIM-voordelen en -hulpmiddelen die u nodig hebt om innovatievere ontwerpoplossingen te leveren.

Onze AutoCAD Civil 3D cursussen