Revit Structure Certified Professional examen › Cadix

Revit Structure Certified Professional examen Revit Structure Certified Professional examen Inschrijven

Met het Certified Professional examen Revit Structure wordt uw vaardigheid met het werken met Revit Structure getoetst. Om het examen succesvol af te kunnen sluiten dient u minimaal 400 uur praktijkervaring te hebben opgedaan en de Revit Structure basis- en gevorderdencursus hebben afgerond. Wanneer u vergelijkbare praktijkervaring heeft, is het volgen van die cursussen niet nodig.

Hoe ziet het Certified Professional examen eruit?

Het examen duurt ongeveer twee/drie uur en bevat 35 opdrachten, die met de software uitgevoerd moeten worden. Het zijn zowel open vragen, die gesteld worden aan de hand van een tekenopdracht, als multiple choice vragen. De vragen van het examen zijn onder verdeeld in hoofdgroepen. Deze onderwerpen vindt u terug in de examen roadmap.

U kunt de examen roadmap hier bekijken. Na het inschrijven voor een examen ontvangt u deze roadmap ook per mail.

Na het behalen van Professional examen bent u gecertificeerd als Autodesk Certified Structure Professional. Hiermee toont u aan dat u over professionele kennis beschikt ten aanzien van het werken met Revit Structure.

Certificering is waardevol

Met de Autodesk certificering toont u aan dat u over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de Autodesk software optimaal te gebruiken. De certificering is een waardevol ‘instrument’ voor zowel werkgevers als werknemers.