Volg de cursus Revit model Visualiseren en Renderen (BIM)

Revit model Visualiseren en Renderen (BIM) Revit model Visualiseren en Renderen (BIM)

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor architecten, ontwerpers en bouwkundig tekenaars die met Revit fotorealistische visualisaties willen maken. Werken met BIM biedt architectenbureaus niet alleen de mogelijkheid efficiënter te werken, beter te overleggen met bouwpartners en scherper inzicht te krijgen in de consequenties van beslissingen. In een BIM-model kunnen ook gebouwelementen worden gevisualiseerd: renderen. Dit biedt de kans opdrachtgevers een overtuigend beeld van het eindresultaat te tonen. Wij bieden een praktische cursus waarin u leert renderen met Revit. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die hoogwaardige visualisaties wil maken met Revit modellen.

Doelstelling

Tijdens de cursus gaat u aan de slag met een BIM model om te renderen. Uiteraard mag u uw eigen model hiervoor gebruiken. U leert van dit model een hoogwaardige visualisaties te produceren. Het einddoel is het realiseren van een fotorealistische visualisatie van uw project.
De cursus is zo opgezet dat u zich de kennis snel eigen maakt. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen. Na het volgen van de cursus ontvangt u een officieel Autodesk-certificaat.