Revit MEP Opfriscursus | Altijd up-to-date!

Revit MEP Opfrissen Revit MEP Opfrissen

Werkt u al jaren met Revit MEP, maar wordt het tijd uw huidige kennis op te frissen? Volg dan de Revit MEP opfristraining. In deze training frissen wij uw basiskennis op en leert u werken met de functionaliteiten van de nieuwste versie van Revit MEP.

Voorafgaand aan de training wordt u huidige kennis in kaart gebracht, om zo het beginniveau te bepalen. Op basis van uw kennis, wensen en eisen wordt de cursus samengesteld.

Voor wie is deze Revit MEP opfristraining bedoeld?

Deze Revit opfristraining is bedoeld voor CAD tekenaars die momenteel met Autodesk Revit MEP werken en hun huidige kennis willen opfrissen en de nieuwste functionaliteiten van de software willen gaan gebruiken.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze opfristraining te volgen?

In deze intensieve training leert u in een korte tijd optimaal gebruik te maken van de (nieuwe) functies en mogelijkheden van de nieuwste versie van Revit MEP. Na het doorlopen van de training bent u in staat alle functies en werkwijzen toe te passen in uw werkomgeving.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Voor de Revit MEP trainingen beschikken wij in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.