Cursus Revit MEP Families Basis (BIM)

Revit MEP Families Basis (BIM) Revit MEP Families Basis (BIM)

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor installateurs en leveranciers die gebruik willen maken van de specifiek functionaliteiten die Revit MEP te bieden heeft. In ieder project komt wel een specifiek of afwijkend element voor waar geen standaard familie voor beschikbaar is. U wilt deze elementen zelf kunnen modeleren, en toevoegen aan uw MEP System of bibliotheek.

Doelstelling

Na deze cursus bent u in staat zelf een basis MEP family te maken. Deze family is voorzien van connectoren. Middels deze connectoren communiceert de family met het Revit systeem waarin hij wordt aangesloten. Op deze manier kan de family informatie ontvangen en doorgeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het doorgeven van het luchtdebiet of het vermogen van een apparaat.

Inhoud

In hoofdlijnen worden de volgende onderwerpen tijdens de cursus behandeld:

  • MEP Connectoren
  • Soorten Family Catagories
  • Toepassing en functionaliteit  binnen een MEP System
  • Reference Lines

Voorkennis

Basis kennis Revit MEP, en basis kennis families bouwen vereist. Om nog meer uit deze cursus te halen is Basis kennis BIM wenselijk.

Lesmateriaal en faciliteiten

Tijdens de training ontvangt u Nederlandstalig beknopte instructiemateriaal inclusief praktische oefeningen. 

Voor de Revit en BIM cursussen beschikt Cadix over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes in heel Nederland. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt uw lunch door ons verzorgt.