Revit Certified Professional examen | Autodesk

Revit Certified Professional  examen Revit Certified Professional examen Inschrijven

Met het Revit Certified Professional examen wordt uw vaardigheid met het werken met Revit getoetst. Om het examen succesvol af te kunnen sluiten dient u minimaal 400 uur praktijkervaring te hebben opgedaan en een Revit Basis- en Gevorderdencursus afgerond te hebben. Wanneer u vergelijkbare praktijkervaring heeft, is het volgen van die cursussen niet nodig.

Hoe ziet het Certified Professional examen eruit?

Het examen duurt ongeveer twee/drie uur en bevat 35 opdrachten, die met de software uitgevoerd moeten worden. Het zijn zowel open vragen, die gesteld worden aan de hand van een tekenopdracht, als multiple choice vragen. De vragen van het examen zijn onder verdeeld in hoofdgroepen. Deze onderwerpen vindt u terug in de examen roadmap. Deze ontvangt u van te voren van ons.

Na het behalen van Professional examen bent u gecertificeerd als Autodesk Certified Professional. Hiermee toont u aan dat u over professionele kennis beschikt ten aanzien van het werken met Revit.

Examentraining

Om de slagingskans te vergroten adviseren wij u vooraf aan het examen deel te nemen aan een examenvoorbereiding. Tijdens de examenvoorbereiding krijgt u informatie over het examen en wordt er een proefexamen gemaakt. De resultaten van het proefexamen worden besproken.

In de ochtend vindt de examenvoorbereiding plaats. Na de lunch kunt u deelnemen aan het Autodesk examen.

Certificering is waardevol

Met de Autodesk certificering toont u aan dat u over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de Autodesk software optimaal te gebruiken. De certificering is een waardevol ‘instrument’ voor zowel werkgevers als werknemers.