Inventor Tube & Pipe e-learning cursus | Online leren

Inventor Tube & Pipe e-learning Inventor Tube & Pipe e-learning Inschrijven

De Tube & Pipe add-in voor Autodesk Inventor is een hulpmiddel voor het maken van complete buis- en leidingsystemen. Met deze invoegtoepassing kunnen Inventor gebruikers een werkbare buis, slang of buizensysteem toevoegen aan een mechanische assemblage of productontwerp. Vervolgens kan het systeem worden geanalyseerd, gesimuleerd en gedocumenteerd, allemaal binnen de Inventor-omgeving.

Één jaar lang toegang tot alle Autodesk e-learning cursussen

Boekt u een e-learning cursus dan krijgt u één jaar lang toegang tot de leeromgeving. Ook heeft u vanaf dat moment de beschikking over het cursusmateriaal van alle andere beschikbare Autodesk e-learning cursussen, zodat u ook de mogelijkheid heeft uw kennis verder uit te breiden. De gehele e-learning cursus is Engelstalig.

Welke onderwerpen zijn er in de e-learning cursus opgenomen?       

De Inventor: Tube & Pipe e-learning cursus bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Essentials
  • Rigid Pipe
  • Tubing with Bends
  • Flexible Hose
  • Custom Components
  • Self-Draining Pipe

Hoe ziet de e-learning cursus eruit?

De e-learning cursus bevat video’s, afbeeldingen, oefenopdrachten, geluidopnames en tips & tricks. Ook biedt de e-learning cursus een plug-in aan welke u kunt openen in uw CAD software. Tijdens het werken in de software geeft de e-learning tool aan welke modules uit de training aansluiten bij uw handelingen. Zo leert u dus precies hetgeen wat u nodig heeft!

Voor wie is de Inventor: Tube & Pipe e-learning cursus geschikt?

De cursus is geschikt voor iedereen die met Inventor: Tube & Pipe wil leren werken.

Welke voorkennis heeft u nodig voor de Inventor: Tube & Pipe cursus?

Elementaire basiskennis van Inventor is vereist.

Let op: de Autodesk software is niet inbegrepen. U kunt contact met ons opnemen als u meer wilt weten over het kopen of huren van de software.