Inventor Opfriscursus | Altijd up-to-date!

Inventor Opfrissen Inventor Opfrissen

Werkt u al jaren met Inventor, maar wordt het tijd uw huidige kennis op te frissen? Volg dan de Inventor opfriscursus. In deze training frissen wij uw basiskennis op en leert u werken met de functionaliteiten van de nieuwste versie van Inventor.

Voorafgaand aan de training wordt uw huidige kennis in kaart gebracht, om zo het beginniveau te bepalen. Op basis van uw kennis, wensen en eisen wordt de training samengesteld.

Voor wie is deze Inventor opfriscursus bedoeld?

Deze Inventor opfriscursus is bedoeld voor CAD tekenaars die momenteel met Autodesk Inventor werken en hun huidige kennis willen opfrissen en de nieuwste functionaliteiten van de software willen gaan gebruiken.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze opfristraining te volgen?

In deze intensieve training leert u in een korte tijd optimaal gebruik te maken van de (nieuwe) functies en mogelijkheden van de nieuwste versie van Inventor. Na het doorlopen van de training bent u in staat alle functies en werkwijzen toe te passen in uw werkomgeving.

Cursusmateriaal en faciliteiten     

Voor de Autodesk Inventor cursussen beschikken wij in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.