AutoCAD avondcursus voor gevorderden | Boek nu bij Cadix

AutoCAD Gevorderd avond AutoCAD Gevorderd avond

De AutoCAD Gevorderd training is vooral bedoeld voor de ervaren AutoCAD gebruiker, die al enige maanden gebruik maakt van AutoCAD, en AutoCAD nog effectiever wil gebruiken.

De cursus voor gevorderden duurt vier avonden, verspreid over meerdere weken. Het voordeel hiervan is dat u in de tussenliggende dagen de geleerde stof kunt herhalen en toepassen in uw dagelijkse werk. Doordat u gedurende deze gevorderden training veel oefeningen maakt, leert u snel gebruik te maken van de geavanceerde mogelijkheden van AutoCAD.

De cursus wordt gegeven in de laatste versie van AutoCAD. Heeft u een oudere versie van AutoCAD? In overleg kan de cursus ook worden verzorgd voor oudere versies.

Voor wie is deze AutoCAD cursus bedoeld?

Deze AutoCAD cursus is vooral bedoeld voor de ervaren AutoCAD gebruiker, die al enige maanden gebruik maakt van AutoCAD, en AutoCAD nog effectiever wil gebruiken.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze training te volgen?

In deze training wordt u verder vertrouwd gemaakt met de meer geavanceerde mogelijkheden van AutoCAD. U leert gebruik te maken van juiste tools om uw taken effectief uit te kunnen voeren. Nadat u de cursus met succes heeft afgerond, ontvangt u een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

De training is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigengemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze training?

Voor deelname aan de training is kennis op het niveau van de AutoCAD Basistraining vereist.

Welke onderwerpen worden er tijdens de gevorderden cursus behandeld?

Tijdens de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Het maken van tabellen.
  • Het maken van blokken met attributen.
  • Het maken van dynamische blokken.
  • Parametrisch tekenen.
  • Autodesk Design Review.
  • Externe referenties.
  • Het maken van toolpalettes.

Tijdens de training kunnen praktijkervaringen uitgewisseld worden en is er gelegenheid om bedrijfsspecifieke AutoCAD vragen te behandelen.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Op de eerste cursusdag ontvangt u Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een CAD licentie, die u op uw eigen computer kunt installeren.

Voor de AutoCAD trainingen beschikt Cadix in heel Nederland over goed ingerichte trainingslocaties. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdrank en ijswater. 

Vervolgcursussen