AutoCAD Professional examentraining en examen | Autodesk

AutoCAD Certified Professional examentraining + examen AutoCAD Certified Professional examentraining + examen Inschrijven

AutoCAD Professional examentraining + examen

De AutoCAD examentraining is een uitstekende voorbereiding op het examen. Tijdens de examentraining worden specifieke onderwerpen behandeld die ook in het examen zijn opgenomen. Er wordt een test examen gemaakt en de resultaten van het test examen worden besproken.

Een week voor aanvang van de examentraining ontvangt u ter voorbereiding oefenvragen die tijdens de examen training behandeld worden.

De examen training vindt in de ochtend plaats. In de middag wordt er een test examen afgenomen.

Examen

Met het examen worden kennis van en de vaardigheden met AutoCAD getoetst. Het examen wordt elektronisch afgenomen en bestaat uit 35 vragen waarvoor 2 uur is gereserveerd. Bij het examen wordt er gebruik gemaakt van de AutoCAD software. Om met succes aan het examen deel te nemen is ruime werkervaring met AutoCAD gewenst.

Na het behalen van Certified Professional examen bent u gecertificeerd als Autodesk Certified Professional. Hiermee toont u aan dat u over professionele kennis beschikt ten aan zien van het werken met AutoCAD.

Certificering is waardevol

Werkgevers vragen steeds vaker vragen naar de Autodesk certificering. Met de Autodesk certificering kunt u aantonen dat u over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de Autodesk software optimaal te gebruiken. De certificering is een waardevol ‘Instrument’ voor zowel werkgevers als werknemers.