AutoCAD Opfriscursus | Altijd up-to-date!

AutoCAD Opfrissen AutoCAD Opfrissen

Werkt u al jaren met AutoCAD, maar wordt het tijd uw huidige kennis op te frissen? Volg dan de AutoCAD Opfriscursus. In deze training frissen wij uw basiskennis op en leert u werken met de functionaliteiten van de nieuwste versie van AutoCAD. U wordt begeleid in de interface en zult AutoCAD in deze training herontdekken en uw tekeningen efficiënter en sneller in 2D kunnen tekenen.

Voorafgaand aan de training wordt uw huidige kennis in kaart gebracht, om zo het beginniveau te bepalen. Op basis van uw kennis, wensen en eisen wordt de training samengesteld.

Voor wie is deze AutoCAD opfristraining bedoeld?

Deze AutoCAD opfristraining is bedoeld voor CAD tekenaars die momenteel met Autodesk AutoCAD werken en hun huidige kennis willen opfrissen en de nieuwste functionaliteiten van de software willen gaan gebruiken.

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze opfriscursus te volgen?

In deze intensieve cursus leert u in een korte tijd optimaal gebruik te maken van de (nieuwe) functies en mogelijkheden van de nieuwste versie van AutoCAD. Na het doorlopen van de training bent u in staat alle functies en werkwijzen toe te passen in uw werkomgeving.

Cursusmateriaal en faciliteiten     

Voor de Autodesk AutoCAD cursussen beschikken wij in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.