Snel leren werken met AutoCAD? Nu óók voor beginners!

AutoCAD Basis (verkort) AutoCAD Basis (verkort) Inschrijven

In deze tweedaagse AutoCAD Basiscursus leert u de belangrijkste functies van AutoCAD. Alleen de meest essentiële commando's en functies worden in deze training behandeld. Binnen twee dagen maakt u kennis hoe eenvoudige tekeningen in AutoCAD te kunnen maken.

Voor wie is deze AutoCAD training bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de kennis wil ontvangen hoe eenvoudige tekeningen te kunnen in AutoCAD of hoe tekeningen, gemaakt door anderen, in AutoCAD kunnen gebruiken en aanpassen. 

Welke onderwerpen worden er tijdens deze AutoCAD Basistraining behandeld?

Tijdens de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Gebruikersinterface van AutoCAD.
  • Het gebruik van objectsnaps (voor het nauwkeurig tekenen).
  • Objecten tekenen en ontwerpen (lijn, cirkel en rechthoek).
  • Bewerken van objecten (verwijderen, roteren, verplaatsen).
  • Het gebruik van lagen in een tekening.
  • Het aanbrengen van maatlijnen.
  • Het afdrukken van een tekening vanuit de model-omgeving.

Doordat u tijdens deze cursus aan de slag gaat met veel oefeningen, leert u snel werken met AutoCAD.

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze AutoCAD training?

Voor deelname aan deze cursus is kennis van AutoCAD niet nodig. Wel wordt aanbevolen dat u beschikt over enige algemene kennis en ervaring met Windows.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Op de eerste trainingsdag ontvangt u Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een CAD licentie, die u op uw eigen computer kunt installeren. Hiermee kunt u gedurende de training ook thuis oefenen met de AutoCAD software. De licentie is 30 dagen geldig.

Voor de AutoCAD trainingen beschikken wij in heel Nederland over uitstekende gefaciliteerde trainingslocaties. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Online leerportaal

Als deelnemer van de AutoCAD Basistraining krijgt u toegang tot het unieke online leerplatform van Cadix, genaamd Cadix Academy. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Dankzij het leerportaal is online leren bij Cadix mogelijk. Online leren heeft vele voordelen. Zo leert u waar en wanneer u wilt en bepaalt u uw eigen leertempo. Daarbij is de AutoCAD lesstof altijd te herhalen, wat het leren gemakkelijk maakt.

Omscholen tot CAD tekenaar?      

Ook als u uw wilt laten omscholen tot CAD tekenaar, kunt u bij ons terecht. Wij bereiden u succesvol voor op een nieuwe stap in uw carrière. 

Vervolgcursussen