Volg een 3ds Max Introductie training

3ds Max Introductie 3ds Max Introductie

Doelstelling

Deze training is bedoeld voor nieuwe gebruikers van 3ds Max, in alle vakgebieden, die snel aan de slag willen met de software. U leert op de juiste manier 3D modellen te importeren en professionele presentaties te maken. Het is mogelijk eventuele eigen modellen te gebruiken tijdens de training. Na het doorlopen van deze training bent u in staat zelfstandig 3D CAD en BIM modellen uit o.a. AutoCAD en Revit of Inventor te linken, materialen en verlichting toe te passen en op de juiste manier zeer realistische presentaties te maken.

 

Inhoud van deze 3ds Max Introductie
 

  • U leert 3D CAD en BIM modellen vanuit bijvoorbeeld AutoCAD, Revit of Inventor te importeren in 3ds Max Design. Ook leert u deze te linken, zodat een wijziging in het origineel ook wijzigt in 3ds Max. Verder leert u deze modellen aan te passen in 3ds Max.
  • U leert bestaande materialen uit de standaard bibliotheek toe te passen op uw model maar en krijgt een introductie in het zelf maken van fysisch correcte materialen. Hierbij komen technieken aan bod om o.a. reliëf en transparantie in uw materiaal toe te passen zodat u zeer realistische materialen kunt maken.
  • U leert fysisch correct licht te gebruiken in uw scene die ook correcte schaduwen genereren, zowel in binnen- als in buitensituaties. U leert ook de zon en dampkring te gebruiken om zeer realistisch licht en schaduwen in uw presentatie te krijgen.
  • U leert camera’s te plaatsen en in te stellen, zo ook welke instellingen van belang zijn om uw afbeeldingen realistisch te redenderen.
     

Gewenste voorkennis 


Voor de basistraining 3ds Max is alleen algemene computerkennis nodig. Kennis van AutoCAD of Revit is een pré.

 

Cursusmateriaal en faciliteiten

Het is mogelijk om een officieel Autodesk Cursusboek te bestellen als naslagwerk. De kosten hiervan zijn € 80,- per boek. Ook stellen wij u in de gelegenheid om kosteloos gebruik te kunnen maken van een CAD licentie zodat u dit thuis op uw pc kunt installeren. Deze licentie is 30 dagen te gebruiken en hiermee bent u in staat om tijdens de duur van de training ook thuis te kunnen oefenen. 

Voor de trainingen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kunt u gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Vervolgcursussen