Introductiecursus 3ds Max - géén voorkennis vereist

3ds Max Introductie 3ds Max Introductie

Tijdens de 3ds Max Introductiecursus leert u op de juiste manier 3D modellen te importeren en professionele presentaties te maken met 3ds Max. Na afloop van deze cursus bent u in staat zelfstandig 3D CAD en BIM modellen uit onder andere AutoCAD, Revit of Inventor te linken, materialen en verlichting toe te passen en op de juiste manier zeer realistische presentaties te maken met 3ds Max.

Voor wie is deze 3ds Max cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld iedereen die wil snel aan de slag wil gaan met 3ds Max.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?

U leert 3D CAD en BIM modellen vanuit bijvoorbeeld AutoCAD, Revit of Inventor te importeren in 3ds Max Design. Ook leert u deze te linken, zodat een wijziging in het origineel ook wijzigt in 3ds Max. Verder leert u deze modellen aan te passen in 3ds Max. Ook leert u bestaande materialen uit de standaard bibliotheek toe te passen op uw model en krijgt u een introductie in het zelf maken van fysisch correcte materialen.

Ook het toepassen van fysisch correct licht en zon en dampkring om zeer realistisch licht en schaduwen in uw presentatie te krijgen wordt behandeld. Verder leert u camera’s te plaatsen en in te stellen en welke instellingen van belang zijn om uw afbeeldingen realistisch te redeneren.

Welke voorkennis heb je nodig voor deze cursus?

Voor de introductiecursus 3ds Max is alleen algemene computerkennis nodig. Kennis van AutoCAD of Revit is een pré.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Het is mogelijk om een officieel Autodesk cursusboek te bestellen als naslagwerk. De kosten hiervan zijn € 80,- per boek

Voor de SketchUp cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Vervolgcursussen