Data overzichtelijk beheren zonder Vault

Daarbij kunt u met deze add-in data netjes en overzichtelijk beheren zonder gebruik te hoeven maken van Autodesk Vault, omdat bestandslocatie, bestandsnamen en andere metadata configureerbaar is. Zo kunt u bijvoorbeeld onderdeelnummers of informatie zoals materiaal en dikte mee geven. Normaliter voegt u dit soort informatie handmatig toe.

Welke voordelen biedt de Publish Tool?

Sneller en efficiënter

U bespaart u tijd en werkt sneller en efficiënter.

Data overzichtelijk

U beheert data netjes en overzichtelijk.

Files voor snijmachine

U genereert met een paar klikken files voor de snijmachine.

Genereer eenvoudig bestanden voor de snijmachine

Maakt u met Inventor grote samenstellingen die veel plaatmateriaal bevatten? Het handmatig aanmaken van DXF bestanden kost veel tijd en belangrijke snijelementen kunnen gemakkelijk vergeten worden. Door gebruik te maken van de Publish Tool genereert u de DXF files automatisch en verzamelt u direct álle snijfiles die nodig zijn. Daarnaast maakt de Inventor app het mogelijk om lijnen wel of niet zichtbaar te maken op de DXF en de kleur van de lijnen te bepalen. Het voordeel hiervan is dat de machine precies weet wat hij moet doen. Verder biedt de Publish Tool de mogelijkheid om de hoofdmaten van de uitslag toe te voegen aan een iProperty-veld. Hierdoor kunt u exact achterhalen hoeveel materiaal u nodig heeft en welke kosten u dus bespaart.

Maak eenvoudig een BOM-export

Er kunnen met de Publish Tool middels filters diverse Bill of Materials (BOM) lijsten gemaakt worden die geëxporteerd kunnen worden naar Excel. Dit brengt veel gemak met zich mee, want Inventor maakt normaliter één grote lijst met onderdelen. 

Publish Tool aanschaffen?

De Publish Tool is onderdeel van de Inventor Toolbox. Deze Toolbox bevat slimme add-ons die routinematige taken automatiseert en processen stroomlijnt. De betreffende apps zijn volledig afgestemd op Inventor en zorgen ervoor dat uw productiviteit verhoogd wordt.

Luuk Huisman
Luuk Huisman, Directeur

Vragen over de Publish Tool?

Neem gerust contact met mij op!