Revit e-learning cursus | Online leren bij Cadix

Revit e-learning cursussen

Online een Revit cursus volgen?

Cadix is Country Reseller van CADLearning voor Nederland en heeft hiermee het exclusieve recht om e-learning content aan te bieden. Met onze e-learning mogelijkheden heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot het studiemateriaal. U leert in uw eigen tempo, u kunt zelf bepalen hoeveel tijd u aan een onderwerp besteedt en het leermateriaal kan eenvoudig in ‘brokjes’ worden verdeeld, waardoor u de stof beter naar eigen behoefte kunt opnemen.

Autodesk Revit biedt architecten en ontwerpers de tools voor het maken van nauwkeurige en hoogwaardige bouwkundige ontwerpen. Met Revit kunnen ideeën tot in detail uit worden gewerkt, van concept tot constructie.

Hoe ziet de e-learning cursus eruit?

De e-learning cursus bevat video’s, afbeeldingen, oefenopdrachten, geluidopnames en tips & tricks. Ook biedt de e-learning cursus een plug-in aan welke u kunt openen in uw Revit software. Tijdens het werken in Revit geeft de e-learning tool aan welke modules uit de training aansluiten bij uw handelingen. Zo leert u dus precies hetgeen wat u nodig heeft!

Online Revit cursussen voor beginners én gevorderden

Onze Revit e-learning cursussen zijn geschikt voor zowel beginnende Autodesk gebruikers evenals ervaren gebruikers. Beginnende CAD engineers en modelleurs adviseren wij echter om onze e-learning cursussen te combineren met een klassikale training.

Bekijk onze Revit e-learning cursussen:

Met onze Revit e-learning cursussen heeft u maximale flexibiliteit