Promotiedagen Groningen | Cadix

Promotiedagen 2019

Promotiedagen 2019: Cadix pakt uit!

Op 5 en 6 november 2019 staat Cadix op de Promotiedagen in Groningen. Met 600 deelnemende bedrijven en 25.000 bezoekers is de Promotiedagen het grootste zakelijke evenement van Noord Nederland. Cadix komt tijdens de beurs graag met u in contact en vertelt u alles over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden omtrent CAD, BIM en 3D printen.

Tijdens de Promotiedagen verzorgen wij een Virtual Reality demo waarbij u de mogelijkheid krijgt zelf door een virtueel model te wandelen. U ontvangt bij het bezoeken van onze stand gratis een VR bril en maakt kans op een 3D printer t.w.v. €300,- (bij inlevering van uw visitekaartje).

De Promotiedagen zijn beide dagen geopend van 12.00 – 22.00 uur voor zakelijk publiek. U kunt ons vinden bij standnummer 3010!

Bezoek ons tijdens de Promotiedagen

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een gratis toegangskaart voor de Promotiedagen aanvragen.  De toegangskaart zult u per mail ontvangen. Tevens wordt u opgenomen in het nieuwsbriefbestand van de Promotiedagen om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. U kunt zich hier te allen tijde weer voor uitschrijven.

Gratis toegangskaart

U kunt geen toegangskaarten meer aanvragen.

Sfeerimpressie