Online helpdesk | CadixDESK

Online support

Support

Functioneert uw CAD software niet meer naar behoren? Loopt u tegen problemen aan? Of wilt u meer weten over bepaalde functies? Dien uw supportvraag in via CadixDESK, ons online supportportaal. Met onze support haalt u het optimale uit uw software investering!

Met CadixDESK staat u altijd en overal in contact met de consultants van Cadix. U doet snel en eenvoudig een beroep op onze helpdesk voor vragen over, en eventuele problemen met, uw CAD software. Wij zorgen dat uw vraag automatisch terecht komt bij de specialist met de juiste expertise.

Laat hier uw supportvraag achter. 

Wat zijn de voordelen van CadixDESK?

  • Kom snel in contact met de juiste supportmedewerker
  • Snel reactie op uw helpdeskvragen
  • Transparante communicatie
  • Al uw helpdeskvragen in één overzicht
  • Inzicht en grip op uw supportcontract

Met passend support van Cadix zorgt u ervoor dat uw organisatie volledige grip krijgt op uw ontwerpsoftware en efficiënt en effectief te werk kan gaan.

Hulp op afstand?

Om een helpdeskvraag te kunnen beantwoorden is het soms nodig mee te kijken op uw systeem. Dit kan eenvoudig op afstand. Met behulp van TeamViewer helpen wij u verder!

Supportcontract

Met een supportcontract bent u verzekerd van een snelle afhandeling van uw support vragen. Heeft u geen supportcontract bij Cadix, maar heeft u wel een supportvraag? Wij informeren u graag over de voorwaarden en helpen u vooruit. Neem gerust contact op met ons via 088 2600 800 of mail naar info@cadix.nl.

Onze consultants staan altijd voor u klaar om u vooruit te helpen wanneer u tegen problemen aanloopt