Gratis CAD Quickscan bij Cadix

Gratis Quickscan

De productspecialisten van Cadix hebben dagelijks contact met CAD gebruikers. Deze contacten komen voort uit onze support-, training-, consultancy- en detacheringsactiviteiten. Daarbij blijkt in veel gevallen dat er onvoldoende kennis aanwezig is van de gehanteerde CAD software. Bovendien valt op dat veel organisaties CAD licenties hebben die overbodig zijn of vervangen kunnen worden door een (goedkoper) alternatief.

Met behulp van de Cadix Quickscan brengen wij voor u in kaart hoe u efficiënter gebruik kan maken van uw CAD software en hoe u kunt kosten kunt besparen op uw CAD licenties!

Gerichte analyse van uw CAD omgeving

De Cadix Quickscan is een gerichte analyse van uw CAD omgeving. Één van onze productspecialisten beoordeelt op welke manier meer rendement gehaald kan worden uit uw CAD software. Er bestaat niet zoiets als dé standaard werkmethodiek: op basis van deze Quickscan wordt de beste oplossing voor uw situatie opgesteld.

De Cadix Quickscan bestaat uit twee componenten:

  • Inventarisatie van huidige (CAD) kennis.
  • Inventarisatie van de aanwezige CAD licenties.

'Snel en efficiënt erachter komen hoe uw CAD afdeling ervoor staat!’

Verbeteradvies

Uit de Quickscan vloeit een gedegen advies waarbij wij streven naar maximale verhoging van de productiviteit en effectiviteit van de CAD werkzaamheden binnen uw bedrijf. Door uw CAD afdeling op een slimme manier te laten functioneren, kunt u veel kosten besparen. Het rendement van het tekenwerk gaat omhoog én uw faalkosten gaan omlaag.

Onafhankelijk CAD advies

Omdat Cadix geen reseller is van Autodesk software zijn wij in staat om onze klanten een gedegen en neutraal advies te verstrekken, dat niet wordt geleid door de verkoop van software. Wij ondersteunen u in het afnemen van de beste keus met de laagste prijs als het gaat om Autodesk licenties. Zo zijn er situaties waarbij dure licenties vervangen kunnen worden door netwerklicenties of door gratis viewers!

Kosteloze Quickscan

Een Quickscan van Cadix kost u niets! Alleen een moment van uw tijd. Wij komen graag bij u langs voor een Quickscan.

 

Neem contact op!