Efficiënter werken met ontwerpsoftware

Consultancy

Consultancy

Hoge faalkosten, inefficiënte werkmethodieken of ervaart u moeilijkheden bij het werken met ontwerpsoftware? Cadix helpt uw organisatie beter te presteren. Wij bieden de hulp aan van ervaren consultants die u en uw medewerkers graag begeleiden naar efficiëntere werkprocessen.

Efficiënter werken met ontwerpsoftware

Onze consultants zijn actief in de volgende branches: werktuigbouw en industrie, civiele techniek, architectuur bouw en installatie. Ze zijn breed onderlegd en kunnen een objectieve en onafhankelijke inventarisatie maken van uw werkprocessen. Met onze praktijkgerichte aanpak en uw gemotiveerde medewerkers blijkt succes vaak onvermijdelijk.

Succesvolle consultancy projecten

Wat biedt Cadix?

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van consultancy.
Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

'Onze consultants zijn oplossingsgericht, innovatief en hebben oog voor kwaliteit.'

Werkwijze consultancy

Onze werkwijze bestaat uit vijf verschillende fasen. U wordt door onze consultants van A tot Z begeleid bij het aanbrengen van de verbeteringen in uw werkprocessen.

1. Inventarisatiefase

Tijdens de inventarisatiefase brengen we uw vraagstuk in kaart. We bespreken hoe het vraagstuk zal worden aangepakt en we geven aan wat de resultaten zullen zijn.

2. Onderzoeksfase

De onderzoeksfase begint met een gedegen onderzoek. Op basis van de onderzoeksresultaten worden de huidige- en de gewenste situatie tot in detail uitgewerkt.

3. Uitvoeringsfase

Op basis van de eerste diagnose en het onderzoek stellen we een projectplan voor verbetering op. Vervolgens ontvangt u van ons het uitvoeringsplan.

4. Implementatiefase

Aan de hand van het projectplan en het uitvoeringsplan voeren de consultants en trainers de implementatie uit van de adviezen en oplossingen.

5. Support- en nazorgfase

In deze laatste fase van het traject biedt Cadix ondersteuning en nazorg, zodat u optimaal gebruik kunt (blijven) maken van de nieuwe werkwijzen en oplossingen.