Masterclass Revit › Cadix

Masterclass Revit

Gratis Masterclass Revit

Op 5 juli 2017 organiseert Cadix een gratis Masterclass Revit voor de studenten van de opleiding Bouwkunde in Groningen. De Masterclass wordt verzorgd door Peter van Buuren, oud-student HBO Bouwkunde aan de Hanzehogeschool. Tijdens deze Masterclass ontdek je de voordelen van Revit en leer je werken met het 3D softwarepakket. Ook word je op de hoogte gebracht van de traineeships en detacheringsmogelijkheden van Cadix. 

Voor wie is de Masterclass Revit bedoeld?

Deze Masterclass is gericht op vierdejaars HBO Bouwkunde studenten die kennis hebben van ArchiCAD en meer willen weten over Revit. Heb je (enige) kennis van Revit? Ook dan kan je gerust aansluiten bij de Masterclass Revit. Docenten kunnen specifieke Revit vragen beantwoorden.  

Tijd en locatie

Je bent welkom op 5 juli op de Helperpark 296 in Groningen (Mediacentrale) vanaf 12:30 uur. De training start om 13:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Na afloop van de Masterclass is er ruimte voor vragen.

Volg de Masterclass en ontvang een stijlvol horloge!

Na afloop van de Masterclass ontvang je digitaal oefenmateriaal, een Quick Reference Card én een horloge*, zodat je de tijd niet vergeet tijdens het modelleren.

Meld je nu aan!