Gemeente Tynaarlo Office trainingen › Cadix

Gemeente Tynaarlo Office trainingen

Trainingen digitale vaardigheden

In samenwerking met Lerio biedt Gemeente Tynaarlo al haar medewerkers de gelegenheid om deel te nemen aan één of meerdere Office trainingen. Door deel te nemen aan een training kun je je vaardigheden in het werken met Office verder verbeteren.

**Nieuws Office trainingen**

Meer dan 350 deelnemers hebben het afgelopen jaar hun Office vaardigheden flink verbeterd. In september wordt er gestart met nieuwe organisatiebrede Office trainingen. 

Voor nieuwe medewerkers of voor degenen die nog een training willen volgen, organiseert Lerio in september, oktober en november opnieuw diverse Word, Excel, Outlook en PowerPoint trainingen.

Tijdens deze trainingen wordt het Basis- en Gevorderden niveau gecombineerd. Je kunt bij het inschrijven aangeven welke onderwerpen je in de training aan bod wilt laten komen. De trainer inventariseert al deze onderwerpen en past het programma van de training hier op aan. Het is dus erg belangrijk dat je deze informatie tijdens het inschrijven invult.

Naast de stof die de docent aanbiedt, is er tijdens deze trainingen volop tijd voor specifieke individuele vragen. Dus heb jij iets in Excel, Word, Outlook en/of PowerPoint wat je lastig vindt, dan heb je nu de kans je hier verder in te bekwamen.

Algemene informatie

De trainingen bestaan uit twee dagdelen met een interval van twee weken en vinden plaats in het gemeentehuis van Tynaarlo. Je kunt je, eventueel na overleg met je leidinggevende, aanmelden voor één of meerdere trainingen.

Mocht de training van jouw voorkeur al vol zitten of als ze op data gepland zijn die niet in jouw agenda passen, laat het ons weten! In overleg kunnen we extra data inplannen. Je kunt hiervoor mailen naar info@lerio.nl.

Gemeente Tynaarlo biedt de volgende trainingen aan:

Excel

De Gemeente Tynaarlo biedt een Excel training aan waar zowel basisonderwerpen als gevorderde onderwerpen worden behandeld.

Klik op inschrijven voor meer informatie.

Outlook

De Gemeente Tynaarlo biedt een Outlook training aan waar zowel basisonderwerpen als gevorderde onderwerpen worden behandeld.

Klik op inschrijven voor meer informatie.

 

Word

De Gemeente Tynaarlo biedt een Word training aan waar zowel basisonderwerpen als gevorderde onderwerpen worden behandeld.

Klik op inschrijven voor meer informatie.

PowerPoint

De Gemeente Tynaarlo biedt een PowerPoint training aan waar zowel basisonderwerpen als gevorderde onderwerpen worden behandeld.

Klik op inschrijven voor meer informatie.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur een mail naar info@lerio.nl