Vacature aankomend Revit specialist/docent

Aankomend Revit specialist/docent

Functie: Aankomend Revit specialist/docent
Locatie: Drachten / Utrecht            
Aantal uren: 40 uren

Door de groei van onze organisatie zijn wij, Cadix, op zoek naar een gedreven en gepassioneerde collega die het Building Solutions team komt versterken.

Wie is Cadix?

Slimmer ontwerpen, efficiënter werken én doeltreffende oplossingen; dat is waar Cadix voor staat. Wij leveren al méér dan 20 jaar oplossingen voor het ontwerpen, beheren en delen van informatie in de bouw, werktuigbouw en infra. Dit doen wij met een team van gepassioneerde vakspecialisten. In onze oplossingen maken wij gebruik van onder andere Revit, Inventor, AutoCAD en Civil 3D.

Werkzaam zijn bij Cadix betekent samenwerken, samen denken en samen ontwikkelen. Samen uitdagingen aan gaan en net dat stapje extra doen. Vanuit deze gedachte proberen wij er altijd voor te zorgen dat onze klanten en haar medewerkers centraal staan. Dat is de kracht van onze organisatie.

Functieomschrijving:

Als onze nieuwe collega verzorg jij met regelmaat klassikale- en maatwerktrainingen voor professionals op het gebied van (bouwkundige) CAD software. Je verstaat de kunst om kennis op anderen over te brengen en bent in staat anderen te enthousiasmeren. Het is belangrijk dat je ontwikkelingen uit het vakgebied vertaalt naar boeiende onderwijsleersituaties.

Kennis en (praktijk)ervaring met AutoCAD, Revit en/of ArchiCAD is vereist.

Wij vinden het daarbij belangrijk dat onze docenten altijd dichtbij de praktijk blijven, daarom voer je als Revit specialist/docent ook regelmatig modelleerwerkzaamheden voor onze klanten uit. Je krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de groei en ontwikkelambitie van zowel jezelf als van het bedrijf. 

Eisen:

  • Je beschikt over didactische vaardigheden en je bent in staat om je kennis met enthousiasme over te brengen aan cursisten.
  • Je hebt een bouwkundige HBO studie afgerond.
  • Je bent flexibel en houdt van afwisseling in je werk.
  • Je hebt ervaring met het modelleren en uitwerken van modellen met Revit/ArchiCAD.
  • Je bent in staat om vanaf het begin tot aan het eind een model op te zetten.
  • Kennis en ervaring met BIM is een pré, maar geen vereiste.

Wij vinden het belangrijk dat je een teamplayer bent, welke analytisch is, proactief commerciële kansen en mogelijkheden ziet en beschikt over inlevingsvermogen. Je kunt zelfstandig werken en weet mensen op een enthousiaste manier te overtuigen.

Wij bieden een uitdagende functie bij een dynamisch en groeiende organisatie waar je je zelf verder kunt ontwikkelen. Het betreft een functie van 40 uur per week.