Vacature Revit Consultant

Revit Consultant

Functie: Consultant Revit
Locatie: Drachten              
Aantal uren: 40 uren

Door de groei van onze organisatie zijn wij, Cadix, op zoek naar een gedreven en gepassioneerde collega die het Building Solutions team komt versterken.

Wie is Cadix?

Slimmer ontwerpen, efficiënter werken én doeltreffende oplossingen; dat is waar Cadix voor staat. Wij leveren al méér dan 20 jaar oplossingen voor het ontwerpen, beheren en delen van informatie in de bouw, werktuigbouw en infra. Dit doen wij met een team van gepassioneerde vakspecialisten. In onze oplossingen maken wij gebruik van onder andere Revit, Inventor, AutoCAD en Civil 3D.

Werkzaam zijn bij Cadix betekent samenwerken, samen denken en samen ontwikkelen. Samen uitdagingen aan gaan en net dat stapje extra doen. Vanuit deze gedachte proberen wij er altijd voor te zorgen dat onze klanten en haar medewerkers centraal staan. Dat is de kracht van onze organisatie.

Functieomschrijving:

Binnen deze functie adviseer en ondersteun jij bedrijven bij de implementatie van Revit oplossingen. Denk aan het ontwikkelen van bibliotheken en templates voor klanten of het uitwerken van modellen. Daarbij modelleer jij regelmatig op projectmatige basis voor onze klanten en relaties. De werkzaamheden worden zowel bij ons op het kantoor, als bij de klant uitgevoerd.

Het is een dynamische functie. Je bent actief betrokken bij het intakeproces door de werkzaamheden bij de klant zelf te inventariseren, om het vervolgens zelf uit te voeren. Ook heb je intensief contact met de klant over de voortgang van het project en ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Eisen:

  • Je hebt een HBO studie Bouwkunde afgerond.
  • Je hebt minimaal één jaar aantoonbare ervaring met het modelleren en uitwerken van modellen met behulp van Revit.
  • Je bent in staat om vanaf het begin tot aan het eind een model op te zetten.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het maken van Revit Families en templates.
  • Je bent bekend met de verschillende fases van het bouwproces.
  • Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de Revit modellen en klant specifieke oplossingen.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken.
  • Kennis en ervaring met BIM is een pré, maar geen vereiste.

Wij vinden het belangrijk dat je een teamplayer bent, welke analytisch is, proactief commerciële kansen en mogelijkheden ziet en beschikt over inlevingsvermogen. Je kunt zelfstandig werken en weet mensen op een enthousiaste manier te overtuigen.

Wij bieden een uitdagende functie bij een dynamisch en groeiende organisatie waar je je zelf verder kunt ontwikkelen. Het betreft een functie van 40 uur per week.