Vacature Revit en BIM Consultant

Revit en BIM Consultant

Functie: Consultant Revit
Locatie: Drachten              
Aantal uren: 40 uren

Door de groei van onze organisatie zijn wij, Cadix, op zoek naar een gedreven en gepassioneerde collega die het Building Solutions team komt versterken.

Wie is Cadix?

Slimmer ontwerpen, efficiënter werken én doeltreffende oplossingen; dat is waar Cadix voor staat. Wij leveren al méér dan 20 jaar oplossingen voor het ontwerpen, beheren en delen van informatie in de bouw, werktuigbouw en infra. Dit doen wij met een team van gepassioneerde vakspecialisten. In onze oplossingen maken wij gebruik van onder andere Revit, Inventor, AutoCAD en Civil 3D.

Werkzaam zijn bij Cadix betekent samenwerken, samen denken en samen ontwikkelen. Samen uitdagingen aan gaan en net dat stapje extra doen. Vanuit deze gedachte proberen wij er altijd voor te zorgen dat onze klanten en haar medewerkers centraal staan. Dat is de kracht van onze organisatie.

Functieomschrijving:

Binnen deze functie adviseer en ondersteun jij bedrijven bij de implementatie van Revit en BIM oplossingen. Jouw bouwtechnische BIM kennis en praktijkervaring wordt onder andere gebruikt om tijdens klantgesprekken de juiste behoefte te inventariseren, om vervolgens samen met jouw collega’s van de salesafdeling de beste oplossing te kunnen aanbieden. Tevens geef je ondersteuning op gebied van het ontwikkelen van bibliotheken en templates. Je bent actief betrokken bij het intakeproces door de werkzaamheden bij de klant zelf te inventariseren, om het vervolgens zelf uit te voeren.

Ook zal je regelmatig op projectmatige basis klanten helpen met het innoveren van hun bedrijfsprocessen. Het is een dynamische functie waarbij je intensief contact onderhoudt met de klant over de voortgang van het project en je verantwoordelijk bent voor het eindresultaat. Je denkt in oplossingen en bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op Revit en BIM gebied.

Eisen:

 • Je hebt een HBO studie Bouwkunde afgerond en je bent een allround ervaren bouwkundige.
 • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare ervaring met het modelleren en uitwerken van BIM met behulp van Revit.
 • Je bent in staat om te werken met integrale modellen, waarbij alle disciplines zijn geïntegreerd in het model.
 • Je kan werken met worksets
 • Je bent in staat om vanaf het begin tot aan het eind een model op te zetten.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het maken van Revit Families en templates.
 • Je bent bekend met de verschillende fases van het bouwproces.
 • Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van de Revit modellen en klant specifieke oplossingen.
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken.
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht.
 • Ervaring met Navisworks en Solibri is een pré, maar geen vereiste.

Wij vinden het belangrijk dat je een teamplayer bent, welke analytisch is, proactief commerciële kansen en mogelijkheden ziet en beschikt over inlevingsvermogen. Je kunt zelfstandig werken en weet mensen op een enthousiaste manier te overtuigen.

Wij bieden een uitdagende functie bij een dynamisch en groeiende organisatie waar je je zelf verder kunt ontwikkelen. Het betreft een functie van 40 uur per week.