Vacature ervaren Werktuigbouwkundig Tekenaar

Bouwkundig Tekenaar (AutoCAD)

Functie: Bouwkundig Tekenaar
Locatie: Drenthe  
Aantal uren: Fulltime

Functieomschrijving:

Onze opdrachtgever, een Bouwkundig ontwerpbureau in Drenthe, is op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Het bedrijf heeft voornamelijk klanten uit de particuliere bouw en krijgt veel tekenwerk van aannemers. Ieder project is maatwerk en is volledig afgestemd op de wensen van de klant.

Als Bouwkundig Ontwerper/ Tekenaar ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van diverse bouwprojecten, van schetsontwerp tot en met de uitvoering. Binnen de projecten waar je aan werkt komen alle ontwerpfasen aan bod. Tevens heb jij regelmatig contact met de projectleider, constructeur, aannemers en opdrachtgever. Met jouw expertise geef je aan wat de mogelijkheden zijn en denkt mee over de te realiseren projecten. Ervaren met AutoCAD is binnen deze functie vereist.

Wij zijn op zoek naar een Tekenaar die pro-actief is. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en bent communicatief sterk. Je komt te werken binnen een kleine organisatie, waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je bent daarom precies en kwaliteitsbewust.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:

  • MBO-Bouwkunde (aangevuld met HBO-Bouwkunde is een pré).
  • Aantoonbare ervaring als Bouwkundig Tekenaar.
  • Je bent ervaren in AutoCAD.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied.