BIM Modelleur / Engineer › Cadix

BIM Modelleur / Engineer

Functie: BIM Modelleur / Engineer                        
Locatie: Omgeving Utrecht   
Aantal uren: fulltime

Functieomschrijving:

Voor onze opdrachtgever, een installatiebedrijf uit de regio Utrecht, zijn we op zoek naar een BIM Modelleur / Engineer. Deze organisatie houdt zich bezig met het leveren en beheren van technische oplossingen voor een comfortabele leef- en werkomgeving. Het ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van elektrotechnische, werktuigbouwkundige en sanitaire installaties behoort tot de basis van hun werk.

Als BIM Modelleur / Engineer ben je het installatietechnische ontwerp op 3D niveau aan het opbouwen en uitbreiden. Je verwerkt verkregen informatie direct in het ontwerp in Revit en houdt daarbij rekening met de verschillende disciplines. Je bent je bewust van de invloed en gevolgen van het toevoegen van data op het gebouwmodel. Je signaleert mogelijke knelpunten en betrekt collega’s bij jouw bevindingen. Je kan daarbij de projectmanager advies geven over het ontwerp en bijstaan bij de klant.

De verschillende disciplines binnen BIM werken in teamverband onder toezicht van de BIM Coördinator. In de ontwerpfase wordt er gewerkt volgens vastgesteld protocollen.

We zijn op zoek naar een BIM Modelleur die klantgericht is, communicatief vaardig en zelfstandig kan werken. Daarbij is het belangrijk dat je creatief en oplossingsgericht bent.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid:

  • In het bezit van een diploma richting elektrotechniek
  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal drie tot vijf jaar ervaring in ontwerp, engineering, werkvoorbereiding
  • Diploma’s / certificaten op het gebied van BIM en Revit
  • Communicatief vaardig
  • In het bezit van rijbewijs B