Onze werkwijze › Cadix

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Capaciteitsproblemen voor modelleer-, engineering- en tekenwerkzaamheden kunnen een enorm struikelblok zijn. Of het nu gaat om een incidenteel geval of capaciteitsproblemen op regelmatige basis: u heeft behoefte aan flexibel inzetbare CAD medewerkers die meteen aan de slag kunnen. Cadix beschikt over een deskundig en ambitieus team van engineers, tekenaars en modelleurs, die vrijwel direct voor u aan de slag kunnen.

Ons CAD team staat voor u klaar

Onze specialiteit is het aanbieden van CAD oplossingen waar u mee vooruit kunt. Dat geldt dus ook, of misschien wel juist, voor CAD detachering. Onze vakspecialisten werken elke dag met diverse Autodesk softwarepakketten, zoals  AutoCAD, Revit, Inventor en Solidworks, aan bouwkundige-, werktuigbouwkundig- of installatietechnische projecten. Door hun ervaring bij verschillende klanten en projecten passen onze medewerkers zich razendsnel aan en kunnen direct voor u aan de slag.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wat biedt Cadix?

U hoeft geen tijd en geld te investeren in de zoektocht naar de juiste mensen, dit regelen wij voor u. Onze medewerkers zijn geselecteerd op basis van hun kennis en passie voor het werk. Onze vakspecialisten zijn continu op de hoogte  van de laatste ontwikkelingen in de technische branche en blijven persoonlijke vaardigheden verder ontwikkelen.

Wij detacheren:

  • Bouwkundige tekenaars en modelleurs,
  • Werktuigbouwkundige tekenaars en constructeurs
  • AutoCAD tekenaars.

Werving en selectie

Een individuele benadering is voor ons belangrijk. Daarom brengen we de werkzaamheden en uw verwachtingen van de detachering in kaart tijdens een intakegesprek. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat en stellen we hem of haar aan u voor. Ook tijdens de werkzaamheden blijven we nauw betrokken. Of de detachering nu voor langere of kortere tijd is, we houden altijd contact met u en onze medewerker om de voortgang van de werkzaamheden te volgen.

Op locatie of juist niet?

De teken-, modelleer- en/of engineeringswerkzaamheden kunnen bij u op locatie uitgevoerd worden. Heeft u geen werkplek beschikbaar? Dat is geen probleem. Cadix beschikt ook over een eigen tekenbureau, waar de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Laat uw vacature achter!

Bent u op zoek naar personeel met kennis van CAD software? Laat hieronder uw vacature achter en zodra er een profiel matcht met uw vacature, nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u ook direct bellen naar 088 2600 800.