Zoekt u een junior Bouwkundig Tekenaar? | Cadix Detachering

Junior Bouwkundig Tekenaar

Nawid is een startende Bouwkundige en is per direct beschikbaar. Nawid heeft op het Erasmus zijn master Stedelijke Ontwikkeling behaald. Zijn bachelor Architectuur had hij al in het bezit. Nawid kan goed Nederlands verstaan en praat het ook steeds beter. Zijn Engels daarentegen is perfect.

Nawid heeft al een paar jaar ervaring opgedaan als Bouwkundig Tekenaar / Junior Architect in zijn thuisland. Toen Nawid in Nederland kwam was hij nog niet gerechtigd om te werken. In deze periode heeft hij vrijwilligerswerk gedaan in zijn vakgebied. Nawid is gedreven om zijn opgedane kennis om te gaan zetten in praktijkervaring in het Nederlandse bedrijfsleven.

Met Nawid haalt u een leergierig talent in huis. Iemand die graag in het Nederlandse bedrijfsleven aan de slag wil om zijn tekencapaciteiten verder te gaan ontwikkelen. Uit zijn portfolio leiden wij af dat al beschikt over een bovengemiddeld tekenniveau. Hij is autodidact en blijft zich continue scholen in tekensoftware. Wij vertrouwen erop dat hij binnen elk bouwkundige organisatie van toegevoegde waarde zal zijn. Een organisatie met een internationaal karakter zou goed aansluiten bij het profiel van Nawid.

Profiel

CAD ervaring Revit, ArchiCAD, AutoCAD
Technische richting Bouw en Architectuur
Provincie Zuid-Holland, Utrecht
Werkervaring Medior
Vervoer Openbaar vervoer
Beschikbaar Op korte termijn fulltime beschikbaar