Cursusinformatie

Een examentraining stoomt u in één dag doelgericht klaar voor het Revit Architecture Certified Professional examen van Autodesk. Een week voor aanvang van de examentraining ontvangt u ter voorbereiding oefenvragen die tijdens de examentraining behandeld worden. Dankzij de intensieve begeleiding van onze docent neemt u goed voorbereid deel aan het examen. 

Autodesk examen

Na het behalen van Certified Professional examen bent u gecertificeerd als Autodesk Certified Professional. Hiermee toont u aan dat u over professionele kennis beschikt ten aan zien van het werken met Revit.

Het Autodesk examen legt u af bij een Pearson VUE test center bij u in de buurt. Met het examen van Autodesk wordt uw vaardigheid met het werken met Revit Architecture getoetst. Het examen wordt elektronisch afgenomen en bestaat uit 35 vragen waarvoor 2 uur is gereserveerd. 

Wanneer kunt u deelnemen aan het Revit examen?

Om het examen succesvol af te kunnen sluiten dient u minimaal 400 uur praktijkervaring te hebben opgedaan en een basiscursus Revit en een gevorderdencursus Revit afgerond te hebben. Wanneer u vergelijkbare praktijkervaring heeft, is het volgen van die cursussen niet nodig.

Certificering is waardevol

Met de Autodesk certificering toont u aan dat u over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de Autodesk software optimaal te gebruiken. De certificering is een waardevol ‘instrument’ voor zowel werkgevers als werknemers.

Inschrijven cursus