Workshops AlfaConnect › Cadix

Workshops AlfaConnect

Workshops AlfaConnect

Welkom op de inschrijfpagina voor AlfaConnect trainingen en -webinars. Via het nieuws op AlfaConnect laten we weten wanneer er nieuwe trainingen zijn. Maar je kunt natuurlijk ook regelmatig zelf even kijken op deze pagina.

(tip: zet deze pagina bij je Favorieten)

Goed om te weten

  • Om deel te kunnen nemen aan een training heb je een laptop nodig. Beschik je niet over eigen werk-laptop dan kun je een laptop lenen via het ICT-servicepunt.
  • Deze trainingen zijn (nog) niet voor Apple gebruikers. Hier worden binnenkort aparte trainingen voor ingepland. 
  • Een externe trainer kost het Alfa-college geld. Wees dus present als je je hebt ingeschreven. Ben je verhinderd? Schrijf je dan uiterlijk een een week van te voren weer uit. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@lerio.nl.
  • We hanteren een minimum van 5 personen per groep en een maximum van 12. Als je je met collega’s inschrijft, is de kans dus groter dat de training doorgaat.
  • Uiteraard mag je op iedere locatie inschrijven die je wilt.
  • Er zijn soms 2 varianten van een training:
    1. Snel: Een training in hoog tempo voor mensen die erg ICT-vaardig zijn (je kan bijvoorbeeld een snelkoppeling mailen, je gebruikt revisie in Word of je gebruikt cloud tools privé, in de klas of op kantoor). In deze variant oefen je niet alles, omdat je na een demo het zelf wel oppakt in de praktijk. Cruciale delen oefen je wel.
    2. Normaal: Een normaal tempo met meer gelegenheid tot oefenen.

De trainingen kunnen qua inhoud nog afwijken, omdat bepaalde functionaliteiten (zoals de Wegwijzer) nog niet gereed zijn of omdat we de inhoud aanpassen na feedback van jullie.

Voor de komende weken staan de volgende trainingen gepland: 

Training AlfaConnect Basis

Deze training is voor medewerkers die nieuw zijn binnen Alfa-college en voor medewerkers die de training op de startdag te snel vonden gaan om met een vertrouwd gevoel aan de slag te gaan.

Als je de basistraining hebt gedaan, dan kun je goed en vertrouwd werken met je persoonlijke documenten en je teamdocumenten. Dezelfde vaardigheden kun je ook inzetten als je later met studenten wilt samenwerken.

Training AlfaConnect Extra (snel en normaal)

Deze training is voor medewerkers die willen leren hoe zij in hun rol van teamlid nóg slimmer kunnen samenwerken. Het gaat hier (nog) niet om samenwerken met studenten.

Na deze training weet je je eigen werk en je teamwerk slim te ondersteunen met AlfaConnect. De training geeft je ook handvatten om binnen je team het gesprek aan te gaan en afspraken te maken om slimmer te werken.

Deze training kun je in twee varianten volgen; een snelle training van 2 uur en een "normale"training van 3 uur. 

Heb je vragen?

Voor vragen over de AlfaConnect trainingen kun je mailen naar info@lerio.nl of bellen naar: 050 7501 630.

(Voor vragen over AlfaConnect die niet-opleidingsgerelateerd zijn kan contact opgenomen worden met het ICT-servicepunt op 088-3341234)