Workshops AlfaConnect › Cadix

Workshops AlfaConnect

Workshops AlfaConnect

Welkom op de inschrijfpagina voor AlfaConnect trainingen en -webinars.

Goed om te weten

  • Om deel te kunnen nemen aan een training heb je een laptop nodig. Beschik je niet over een eigen werk-laptop dan kun je een laptop lenen via het ICT-servicepunt.
  • Een externe trainer kost het Alfa-college geld. Wees dus present als je je hebt ingeschreven. Ben je verhinderd? Schrijf je dan uiterlijk een een week van te voren weer uit. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@lerio.nl.
  • We hanteren een minimum van 5 personen per groep en een maximum van 12. Als je je met collega’s inschrijft, is de kans dus groter dat de training doorgaat.
  • Uiteraard mag je op iedere locatie inschrijven die je wilt.

Je kunt je voor de volgende trainingen inschrijven: 

Training AlfaConnect Basis

Deze training is voor medewerkers die nieuw zijn binnen Alfa-college en voor medewerkers die de training op de startdag te snel vonden gaan om met een vertrouwd gevoel aan de slag te gaan.

Als je de basistraining hebt gedaan, dan kun je goed en vertrouwd werken met je persoonlijke documenten en je teamdocumenten. Dezelfde vaardigheden kun je ook inzetten als je later met studenten wilt samenwerken.

De training duurt 3 uur.

Training AlfaConnect Extra

Deze training is voor medewerkers die willen leren hoe zij in hun rol van teamlid nóg slimmer kunnen samenwerken. Het gaat hier niet om samenwerken met studenten.

Na deze training weet je je eigen werk en je teamwerk slim te ondersteunen met AlfaConnect. De training geeft je ook handvatten om binnen je team het gesprek aan te gaan en afspraken te maken om slimmer te werken.

De training duurt 3 uur.

Training AlfaConnect voor Sitebeheerders (op aanvraag per team)

De Sitebeheerders training is bedoeld voor de persoon binnen een team die de (onderwijs)site gaat beheren. We gaan de diepte in op het maken en instellen van lijsten (incl. de inleverbox), het toevoegen van apps en het aanpassen van de layout. De Sitebeheerders training is een praktijkgerichte training met veel hands-on. Er is volop ruimte voor vragen en het inbrengen van eigen onderwerpen. De maximale groepsgrootte is 6 deelnemers.

De training duurt 4 uur.

Heb je vragen?

Voor vragen over de AlfaConnect trainingen kun je mailen naar info@lerio.nl of bellen naar: 050 7501 630.

(Voor vragen over AlfaConnect die niet-opleidingsgerelateerd zijn kan contact opgenomen worden met het ICT-servicepunt op 088-3341234)